Apotheekscan

Apotheekscan

Apotheekscan levert innovatieve oplossingen op het gebied van apotheekinventarisatie.

Apotheekscan staat voor kwaliteit. Wij streven effectieve en efficiënte dienstverlening na. Apotheekscan verzorgt onder meer de volgende diensten: inventarisatie van voorraden, opschoning van voorraadsystemen, begeleiding bij labelovergang, balansen en voorraadkast optimalisatie. Een uitgebreidere omschrijving van de door ons geleverde diensten vindt u in ons dienstenoverzicht. Voor aanvullende informatie kunt u contact met ons opnemen. Onze contactgegevens vindt u op de paginacontactinformatie.

Voor uw HKZ-certificering ontvangt u van ons de resultaten van onze bevindingen. Apotheekscan draagt mede hierdoor bij aan de optimalisatie van uw HKZ-certificering.

Apotheekscan wordt gedreven door een enthousiast en betrokken team, dat beschikt over jarenlange ervaring in de pharmaceutische branche.

Onze R & D-activiteiten omvatten intelligente trackingoplossingen (zoals barcode en RFID) en duurzame (bio-based en biologisch afbreekbare) verpakkingsoplossingen. Door het gebruik van state of the art technologie, kunnen we hoge kwaliteit, effectieve en efficiënte dienstverlening op het gebied van farmaceutisch voorraadbeheer bieden.

Back to list