Paloma Horgen BV

Paloma Horgen BV

Bedrijfsprofiel
Paloma-Horgen is een actieve en flexibele onderneming gespecialiseerd in de sales & marketing van (ecologische) detergenten. Het grootste deel (80%) van de verkoop geschiedt aan private label klanten, daarnaast is Paloma Horgen actief betrokken bij de verkoop van diverse huismerken.

Productie
Het gehele productie proces van vloeibare reinigings- en onderhoudsmiddelen gebeurd In House, hierdoor wordt de constante controle over de productie, het afvullen en het verzendklaar maken van de gewenste producten bewaakt. Mede door de jarenlange marktkennis van de medewerkers/directie en flexibiliteit van de verschillende partners is Paloma-Horgen in staat om goede kwaliteit te leveren tegen zeer scherpe prijzen. Paloma-Horgen staat altijd klaar om samen met haar klanten bestaande producten te verbeteren en waar nodig nieuwe producten te ontwikkelen.

Wat kunt u van Paloma Horgen verwachten?
Het vinden van de juiste partner op het gebied van productie en levering van private label reinigingsmiddelen is een lastige taak en kost over het algemeen veel tijd. Paloma-Horgen onderscheidt zich door een breed aanbod van producten met een hoge kwaliteit en verschillende technische toepassingen te produceren. De productie- en afvulcapaciteit zijn flexibel in te richten om zo aan (de meeste) specifieke vragen te kunnen voldoen. Tot de klantenkring behoren groothandelaren en fabrikanten uit de meest uiteenlopende branches.

Waarom Paloma Horgen?
- Actieve product ontwikkeling in samenwerking met haar klanten.
- Flexibel in te richten productie faciliteiten (300 ml tot 1000 liter).
- Diverse huismerken.
- Mogelijkheid tot het produceren van Eco-label producten onder private label.
- Ondersteuning van marketing activiteiten
- Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.
- Levering van hoog concentraten tbv export.

Wie zijn onze klanten?
Tot de klantenkring behoren de volgende bedrijven verdeeld over Europa:
- Kleine, middelgrote en grote schoonmaakgroothandel.
- Gespecialiseerde, technische (groot)handel.
- Automotive dealers en importeurs.
- Kantoorgroothandel.
- Leveranciers van horeca en grootverbruik.
- Olie handel.
- Medische groothandel.
- Retail (Traditioneel, DIY, Drogisterij)

Back to list